به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از ارومیه، راضیه پورحیدر، مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) ارومیه، در کرسی آزاد اندیشی با محوریت لزوم توجه بر افزایش نسل، اظهارداشت: یکی از ایرادهایی که به امر ترویج فرهنگ افزایش تولید نسل در کشور، گرفته میشود، مسایل و مشکلات اقتصادی است.
وی افزود: ما در جواب این افراد این مسئله را طرح میکنیم که آیا مشکلات اقتصادی به دلیل کمبود مال و ثروت در جامعه است یا علت آن چشم وهم چشمیها و مصرفزدگیها است؟ اگر بتوانیم چون گذشته خود را به داشتن یک زندگی ساده و سالم عادت دهیم و از تجملگرایی و اسراف و تبذیر دست برداریم، به طور حتم توان مالی اداره تعداد فرزندان بیشتری را خواهیم داشت.
پورحیدر، نبود فضای تربیتی سالم را یکی دیگر از دلایل مخالفین افزایش تولید نسل و جمعیت در ایران عنوان کرد و افزود: تجربه ثابت کرده که وقتی تعداد فرزندان در یک خانواده بیشتر است، خود کودکان از همدیگر مراقبت میکنند و با داشتن انس با یکدیگر از پیوستن به افراد بیگانه و قرار گرفتن در معرض اعتیاد و آسیب های اجتماعی مصون می مانند.
وی ادامه داد: دولت هم باید با اجرای ساز وکارهای مناسب برای تولید نسل، دادن مرخصی طولانی مدت به مادر نوزادان همچون کشورهای غربی که تا سه سال مرخصی است و نیز حمایت از خانوادههای کم درآمد، زمینه افزایش فرزندآوری را فراهم کند.
مدیر مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) ارومیه، با اشاره به این که سیاست اصلی صهیونیسم فرزندآوری و افزایش نسل است، گفت: در صهیونیسم قانونشان این است که هیچ زنی حق مجرد ماندن ندارد و هر خانوادهای باید حداقل چهار فرزند داشته باشد و به هر خانوادهای که بتواند تا هشت فرزند به دنیا بیاورد حمایتها و تسهیلات ویژهای تعلق میگیرد.
انتهای پیام